Få kontakt med andevärlden

Hej på er bloggen! Visste ni att det finns ett sätt för att få kontakt med de människorna som inte längre finns kvar med oss. Jag kan komma på flera personer som jag hade velat få budskap och råd men som tyvärr inte är möjligt på egen hand. Befinner man sig i samma sits som mig så kan man ta hjälp av ett medium för att komma i kontakt med dessa människorna. Ett medium kan få kontakt med den andliga världen och på så sätt kan vi få ta del av råd från nära och kära som mist livet. Jag har faktiskt provat det här i Borås några gånger och till en början var jag faktiskt lite rätt. Tänk om det inte fungerade eller om någon inte hade något bra att säga. Det var många konstiga tankar som snurrade runt i mitt huvud inför min första träff med ett medium. Jag hade aldrig bekantat mig med det mediala och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, det var som en helt ny värld för mig också. Det fanns några specifika personer som jag önskade att få kontakt med och höra vad de hade att säga om mitt liv och kunna ge mig vägledning. Spänningen var enorm och det nervositeten kunde liksom inte släppa. Det släppte inte ens efteråt sessionen utan jag gick på helspänn under hela dagen och om jag hade tankar redan innan så var det ingenting jämfört med vad jag hade efteråt. Men i det stora hela så var det spännande att träffa ett medium och det är verkligen något jag kan rekommendera till alla som vill komma i kontakt med en person i ett annat liv. I övrigt så vill jag önska er en riktigt trevlig dag och glöm inte att hålla utkik här på bloggen efter fler inlägg.