Zonterapi hjälpte mig verkligen

God morgon, god morgon och varmt välkommen till ett nytt inlägg här på min blogg. En fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg och rekommendera er om ett företag. Företaget heter Nieko och jag vände mig dit för att få hjälp med zonterapi i Borås.

Sedan en tid tillbaka har jag upplevt en del problem, bland annat sömnproblem och värk i kroppen. Det jag har kommit fram till är att jag har haft någon typ av obalans i kroppen, vilket jag har försökt lösa. Jag har provat en hel del olika saker i hopp om att må bättre och bli av med problemen jag har haft. När jag säger att jag har provat en hel del saker menar jag verkligen att jag har provat väldigt många saker. Dock tog det lång tid innan jag hittade något som faktiskt fungerade för mig. Det var först när jag vände mig till det här företaget för att få hjälp med zonterapi i Borås som jag kände att jag hade hittat lösningen. Till att börja med kan jag meddela er om att jag fick ett otroligt bra bemötande redan från start, jag kände verkligen att jag var i goda händer. Det gjorde att jag inte alls kände mig lika nervös som jag gjorde till en början, jag kunde snabbt lugna ner mig och fokusera på att bara få den hjälpen jag behövde. Och jag fick verkligen den hjälpen jag behövde. Som sagt var det här första gången jag kände att något verkligen fungerade för mig, vilket var en enorm lättnad. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att zonterapi skulle fungera så bra som det faktiskt gjorde. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera er alla att prova det om ni känner att ni har en obalans i kroppen, om ni skulle vara intresserade av zonterapi i Borås kan jag rekommendera er att vända er till Nieko.