Skicka paket inför mors dag

Tjenare bloggen! Här kommer ett litet tips till er inför mors dag och jag tänker faktiskt rikta mig till just er som kanske bor lite för långt bort och inte har möjlighet att kunna åka att besöka eran kära mamma. För mig som bor i Kristianstad och har min mor i Stockholm så är det lite svårt att åka upp över söndagen, speciellt med tanke på att jag inte har någon bil. Min lösning på problemet är därför att skicka ett paket med en transport och så får jag åka upp en helg sen när jag har möjlighet. Jag vill fortfarande att hon ska få någonting på mors dag så att hon är vet att jag är medveten om vad hon betyder för mig. Lösningen med en transport är faktiskt ett en riktigt bra ide och jag kom på det precis i tid för att hon ska kunna få sitt paket innan mors dag infaller. Sen är det här en lösning som är väldigt bra för mer grejer än bara för mors dag, jag har använt mig av transport flertalet gånger när jag bland annat har flyttat runt mellan olika städer och inte riktigt haft möjligheten att få med mig allt i en vanlig hyrbil. Sen har jag skickat lite presenter till mina föräldrar och jag har även mottagit en del saker av mamma som hon har skickat med transport ner. Så bara för att man inte kan åka och hälsa på sin mamma så kan man fortfarande ge henne en present som hon förtjänar. I år tänkte jag ge henne en tavla som hon kan hänga upp i sin lägenhet. Min mamma betyder väldigt mycket för mig och utan henne vet jag inte riktigt vad jag hade gjort, vi pratar nästan varje dag och även fast hon befinner sig långt bort så är hon fortfarande till stor hjälp.