Massage och helkväll med min vän i Falköping

Hejsan på er alla fina följare

Imorgon efter jobbet ska jag unna mig en massage i Falköping, men inte nog med det jag och en kompis ska gå samtidigt så att det blir en parmassage. Hon är en av mina närmaste vänner och nu tyckte vi att det var dags att göra något roligt och lyxigt tillsammans. Så det får bli massage och sedan ska vi gå ut och äta mat. Vi båda är såna som älskar att unna oss vardagslyx och hitta på såna här mysiga saker tillsammans men det kan också hända att vi ibland behöver påminnas om att varva ner och rå om oss lite bättre.

Båda vi har ofta många projektbollar i luften och kör på ganska hårt men då kommer alltid den ena eller den andra med en påminnelse när vi märker att det behöva och det är så skönt. Det är verkligt fin vänskap tycker jag när man knappt behöver säga något själv utan den andra bara vet. Hon kan skriva till mig att jag borde ta en promenad och släppa från mig jobbet en stund och jag i min tur kanske skriver till henne att hon borde lägga en ansiktsmask och meditera.

Ibland gör vi saker var för sig men ganska ofta gör vi saker ihop för vi har ju så roligt tillsammans. Dessutom så är det så skönt att umgås med en vän som förstår ens jobb och visioner – vi vill ju samma saker fast har olika jobb. Men det innebär fortfarande att vi kan stötta varandra så bra och ge varandra input och idéer, det är svårt för någon som inte har samma livsstil. Jag ser väldigt mycket fram emot att få massage och en trevlig kväll med min goa vän. Hoppas i har en underbar dag så hörs vi snart igen!