Coaching fick mig att inse att jag är en okej person

Jag har haft en del motgångar i livet som fick mig att tappa tron på mig själv. Min självkänsla var inte speciellt bra och jag trodde inte att jag dög till särskilt mycket. Men jag har gått vidare i livet och bland annat startat den här bloggen för några månader sedan, bara en sådan grej trodde jag inte om mig själv, att jag var kapabel till. Jag har fått professionell hjälp med hjälp av coachning, och det var när jag på allvar började söka efter coaching i Umeå med omnejd och kom i kontakt med ett företag som heter Thehealingcoach som vändningen kom. 

Det var verkligen ingen dans på rosor att vända sig till Thehealingcoach men missförstå mig nu inte som om det skulle vara något dåligt med det. Man måste vara beredd att arbeta stenhårt med sig själv och göra ett grundligt arbete om det ska till en förändring. Jag har en vän som är med i A.A och har jobbat i de tolv stegen. Även det var ett arbete som satte igång en massa processer hos henne, liksom det har gjort för mig med denna coachning i Umeå. Har man bara en villighet och en öppenhet och samtidigt vill få till en förändring så skulle jag säga att det är väldigt bra coaching man får när man kommer till Thehealingcoach. Jag vill givetvis dela med mig till er alla i Umeå som söker coaching, eller i omnejd av Umeå, om att det här företaget finns. Det var en stor missuppfattning att jag inte skulle vara tillräckligt bra, populär, omtyckt, duktig på arbetet med mera. Jag har helt ändrat uppfattning om mig själv tack vare att jag tog steget och började med coaching i närheten av Umeå.