Äntligen blivit kvitt värken

Efter ett tungt arbete i ett kök i Gävle i många år fick jag ont i nacken och ryggen och jag blev sjukskriven i april och var hemma från jobbet i tre månader. Sedan började jag jobba igen och det hade aldrig gått om det inte vore för att jag började med massage en gång i veckan, och det har varit kvalitet på den massage jag fått och jag måste fortsätta att gå på massage en gång i månaden. Gör jag inte det skulle jag inte klara av att jobba. Jag har använt massage både för mig själv och för min hund som har kronisk smärta, men det var jag som masserade vovven!

Nu tänker jag mig att jag såklart vill kunna vara till hjälp, för jag är ju inte den enda personen som vittnar om hur bra det är med massage. Kanske är detta någonting du vill få också? Kan verkligen rekommendera det, och det är lika bra för er som lider av stress som det är för er som har ont i kroppen. Bara här i Gävle finns det flera olika företag som erbjuder dessa behandlingar och jag vet inte hur de andra företagen är för jag har ju bara varit på ett, men det kan jag rekommendera, för bättre hjälp har jag svårt att tro att ni kan få någon annanstans. Det gör så mycket för livskvalitén och jag måste säga att det inte var särskilt roligt att vara sjukskriven och gå och dra benen efter sig hemma. Kan detta hjälpa en enda person att slippa bli sjukskriven så är mycket vunnet och detta tror jag nog att ni alla kan skriva under på. Det var roligt att just DU kom hit till bloggen och läste det här inlägget, ha det nu så fint allihopa och var rädda om er!